Ağır Yaptırım Bekleniyor!

Son maçlarda çok formda olan, ligde ve Avrupa'da iddialı konumda bulunan Beşiktaş önünde zor ve önemli bir galibiyet aldı Trabzonspor. Galip gelen tarafın bariz üstünlüğü yoktu dünkü karşılaşmada. Ancak stresli bir maça göre azımsanmayacak sayıda pozisyona giren Trabzonspor'un ayakları, bunları kaçırmadı, adeta beceriksizlikten harcadı. Bu beceriksizlik, son vuruşlarda olduğundan çok kaleye gidemeden ortaya çıktı. Bu noktada da ön plana tahmin edileceği üzere Burak Yılmaz çıkıyor.
                                      
Ne top kontrolü, ne topla koşusu, ne pasları... Bu oyuncunun takıma kattığı hiçbir şey yok!
Devre arasında bazen çok iyi bazen çok kötü oynayan Yattara, yine beklentilerin aşağısında bir performans sergileyince Şenol Hoca tarafından hemen çıkarıldı. Fakat anlaşılması gereken bir şey var. Yattara ile oynayacaksanız, onun üzerine oynayacaksınız. Sağ kanatta kök salmasına rağmen, bu oyuncuya yeterince pas atılmamasını anlamak mümkün değil. Bunun yerine ayağına aldığı her topu ezen Burak üzerinde ısrar etmek ne kadar akıllıca? Yattara bu maçta en azından sahada yalnızca dolandı, Burak gibi varlığıyla zarar vermedi!

Şenol Güneş'in, Burak Yılmaz'ın verdiği zararı, harcadığı pozisyonları göremiyor olması imkansız. Acaba ikinci bir Engin Baytar operasyonuyla oyuncunun kendisini bulmasına mı çalışıyor? Engin'in şu anki genel durumuna bakılınca Şenol Güneş'in başarılı olduğu söylenebilir ancak Burak hiç umut vermiyor! Her topu yitiriyor, son vuruşlarını şut kapsamına dahi giremeyecek şekilde kullanıyor ve sürekli ofsaytta bekliyor. Yalnız Beşiktaş maçında değil, her maçta bu şekilde. Şenol Güneş'in maçtan sonra yaptığı "bazı oyuncular sorumluluğunun bilincinde değil, bunların ağır yaptırımı olacak" sözünü bir an önce yerine getirmesi gerektiği çok açık

Yorumlar

Çok okunan

Adaleti düdüklemek!

Mirasın üzerinde tepinmek!

Hak Etmedik!